© Copyright 2019 - All Rights Reserved

Miért érdemes

lovári nyelvet tanulni?

Nyelveket beszélni jó dolog. Idegen nyelvet elsajátítani viszont nem mindig és nem mindenkinek egyszerű, a folyamat hossza és nehézsége több tényezőtől, köztük az adott nyelv nehézségétől is függ.

Tapasztalataink azt mutatják, hogy a lovári általánosságban véve jóval könnyebben elsajátítható, mint bármelyik világnyelv.

A sokak által csak Rigó utcának hívott Idegen Nyelvi Továbbképző Központban (ITK) államilag elismert nyelvvizsgát lehet tenni e nyelvből.

Normál (10-12 hetes) és intenzív, illetve szuperintenzív tanfolyamokat is biztosítunk. Sokéves tapasztalatunk szerint – megfelelő tanulói közreműködéssel, elszántsággal és készüléssel – ennyi idő elegendő tud lenni egy sikeres középfokú nyelvvizsgához

Örömmel tapasztaljuk, hogy sokan kedvtelésből, érdeklődésből vágnak bele a lovári nyelv megismerésébe. Egyre keresettebb ezen nyelvtudás a munkaerőpiacon is, egyik célcsoportom például a szociális szféra szakemberei. Bizonyos értelemben a lovári cigány nyelv is világnyelvnek tekinthető, hisz a világ számos területén beszélik ezt a nyelvjárást.

Érdeklődjön

lovári nyelvtanfolyamainkról:

© Copyright 2019 - All Rights Reserved